Категории

Филтър по цена

3 series E30

Products 1 - 15 from 15. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за BMW E30 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се със винтове под капака в маската.    

  35.00лв.
  Още
 • Комплект въздуховоди джоб (преден капак) *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  40.00лв.
  Още
 • сенник (спойлер задно стъкло) за BMW E30 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  60.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за BMW E30 2 и 4 врати *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) или се захващат с нитове под вратите . От към гумите се захващат с нитове в долната […]

  100.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня BMW E30 ДВОЕН СТОП Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се с винтове под орииналната броня.

  100.00лв.
  Още
 • 24-1

  Антикрило (спойлер заден капак) за BMW E30 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се чрез болтове и силикон.

  100.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня BMW E30 ТРОЕН СТОП Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се с винтове под оригиналната броня.

  100.00лв.
  Още
 • Антикрило (спойлер заден капак) за BMW E30 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се чрез болтове и силикон.

  100.00лв.
  Още
 • Антикрило (спойлер заден капак) за BMW E30 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Антикрило (спойлер заден капак) за BMW E30 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за BMW E30 2 и 4 врати *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) или се захващат с нитове под вратите . От към гумите се захващат с нитове в […]

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня BMW E 30 ДВОЕН СТОП Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се с винтове под оригиналната броня.

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня BMW E30 ТРОЕН СТОП *не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се с винтове под оригиналната броня.

  150.00лв.
  Още
 • Предна тунинг броня за BMW E30 – ДВОЕН СТОП Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на върху оригиналната.

  180.00лв.
  Още
 • Антикрило (спойлер заден капак) за BMW E30 М техник ( M technik 2) Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  300.00лв.
  Още
Call Now Button