Категории

Филтър по цена

3 series E90 E91

Products 1 - 6 from 6. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за BMW E90/E91 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  30.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E90 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  80.00лв.
  Още
 • Спойлер за задно стъкло (сенник) за BMW E90 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  80.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за BMW E90 Лимузина *спойлерът става само за Е90 преди фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла), в долната част се захваща към купето. За да се монтира се […]

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E90 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Може да се извърши единствено във фирмата.

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E90 Лимузина / Е91 Комби *спойлерът става само за Е90/Е91 преди фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща […]

  250.00лв.
  Още
Call Now Button