Категории

Филтър по цена

HYUNDAI

Products 1 - 4 from 4. Products on page
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Hyundai Santa Fe Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.  

  140.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за Hyundai Coupe Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Hyundai Coupe Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Hyundai Coupe Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  250.00лв.
  Още
Call Now Button