Категории

Филтър по цена

C class 190 W201

Products 1 - 6 from 6. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за Mercedes 190  W201 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  20.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за Mercedes 190  W201 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  55.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за Mercedes 190  W201 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под оригиналната броня. Захваща с винтове и се залепя  със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).    

  70.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Mercedes 190  W201 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  90.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Mercedes 190  W201 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  110.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Mercedes 190  W201 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) или се захващат с нитове под вратите . От към гумите се захващат с нитове в долната част е […]

  120.00лв.
  Още
Call Now Button