Категории

Филтър по цена

C class W203

Products 1 - 12 from 12. Products on page
 • Промо
  -33%

  Спойлер задно стъкло (сенник) за Mercedes C-class W203 *без място за антена Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  120.00лв. 80.00лв.
  Още
 • Промо
  -33%

  Спойлер задно стъкло (сенник) за Mercedes C-class W203 * с място за антена Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  120.00лв. 80.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер)  за Mercedes C-class W203 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  80.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за Mercedes C-class W203 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).  

  80.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Mercedes C-class W203 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.    

  110.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Mercedes C-class W203 Classic Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Mercedes C-class W203 Elegance Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер)  за Mercedes C-class W203 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) тип AMG за предна броня за Mercedes CLK C209 – W203 *Добавката започва от лайсните на оригиналната броня. * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни […]

  250.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня тип AMG за Mercedes C-class W203 *Добавката започва от лайсните на оригиналната броня. Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  300.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) тип AMG за предна броня за Mercedes C-class W203  *Добавката започва от лайсните на оригиналната броня. * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към […]

  350.00лв.
  Още
 • Предна тунинг броня тип AMG за Mercedes  C-class W203 * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа * с белязани места за парктроник и пръскалки за фарове – неразпробити * не са включени хром лайсните Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се […]

  400.00лв.
  Още
Call Now Button