Категории

Филтър по цена

MITSUBISHI

Products 1 - 14 from 14. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за MITSUBISHI LANCER *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  40.00лв.
  Още
 • Капаци за халогени * в цената не са включени халогени * цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез винтове в бронята.

  65.00лв.
  Още
 • Tунинг маска за Mitsubishi Galant * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната маска.

  65.00лв.
  Още
 • Въздуховод преден капак за Mitsubishi Pajero Pinin * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  65.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Mitsubishi Galant Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер за заден капак (антикрило) за Mitsubishi Space star Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Капаци за халогени   * в цената са включени халогени * цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез винтове в бронята.

  150.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Mitsubishi Galant – 4 части *цената е за комплект + парчетата върху задните калници Материал: Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат с нитове в долната част е препоръчително да […]

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Mitsubishi Eclipse Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня Mitsubishi  Lancer Evolution 9 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналния спойлер.

  200.00лв.
  Още
 • Вежди (раздувки) за калници за Mitsubishi Pajero *цената е за комплект

  200.00лв.
  Още
 • Задна тунинг броня за Mitsubishi Galant * в цената не са включени парчетата върху калниците, те са в комплект с праговете Материал:  Стъклопласт (FRP) Цят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.

  200.00лв.
  Още
 • Вежди (раздувки) за калници за Mitsubishi Pajero Pinin *цената е за комплект  

  220.00лв.
  Още
 • Педна тунинг броня за Mitsubishi Galant * в цената не са включени капаци за халогени * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.  

  250.00лв.
  Още
Call Now Button