Категории

Филтър по цена

Astra F GSI

Products 1 - 7 from 7. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за Opel Astra F GSI до 94 г. *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  20.00лв.
  Още
 • Капак между стоповете за Opel Astra F GSI Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон под номера се закрепя с винтове.

  40.00лв.
  Още
 • Капаци стоп за Opel Astra F GSI *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  40.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (сенник) със стоп светлина за Opel Astar F GSI Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).  

  80.00лв.
  Още
 • Промо
  -18%

  Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Opel Astra F GSI * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  110.00лв. 90.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за Opel Astra F GSI * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  110.00лв.
  Още
 • Прагове с кори за вратите за Opel Astra F GSI *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) или се захващат с нитове под вратите . От към гумите се захващат с нитове […]

  200.00лв.
  Още
Call Now Button