Категории

Филтър по цена

Vectra C

Products 1 - 6 from 6. Products on page
 • Спойлер за задно стъкло (сенник) за Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  65.00лв.
  Още
 • Дифузьор (тунинг добавка) за задна броня Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналния.

  100.00лв.
  Още
 • Спойлер за заден капак (антикрило) за Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  130.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) с дифузьор (тип OPC)  за задна броня Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) (тип OPC)  за предна броня Opel Vectra C Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналния.

  200.00лв.
  Още
Call Now Button