Категории

Филтър по цена

Zafira B

Products 1 - 5 from 5. Products on page
 • Вежди за фарове (бленди фар) за Opel Zafira B *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  35.00лв.
  Още
 • Спойлер за заден капак (антикрило) за Opel Zafira B Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Opel Zafira B преди Фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за Opel Zafira B Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  160.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Opel Zafira B Фесйслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  160.00лв.
  Още
Call Now Button