Категории

Филтър по цена

3 series E92 E93

Products 1 - 5 from 5. Products on page
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) тип M за BMW E92 КАБРИО и КУПЕ Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  150.00лв.
  Още
 • Сплитер за предна броня за BMW Е 92 M Facelift  Sport package (Спорт пакет) Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване.

  200.00лв.
  Още
 • Сплитер за предна броня за BMW Е 93 Facelift  Sport package (Спорт пакет) Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване.

  200.00лв.
  Още
 • Предна тунинг броня за BMW E93 преди Facelift * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.

  350.00лв.
  Още
 • Предна тунинг броня за BMW E92 преди Facelift * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.

  350.00лв.
  Още
Call Now Button