Категории

6 series E63

Products 1 - 4 from 4. Products on page
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E63 / M6 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под оригиналната броня, захваща се с болтове.

  300.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E 63 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под оригиналната броня, захваща се с болтове.  

  300.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за BMW E63 / M6 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  300.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за BMW E63 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите и под номера се захваща с винтове. Оригиналната броня се изрязва между […]

  300.00лв.
  Още
Call Now Button