Категории

Филтър по цена

3 series E46

Products 1 - 20 from 30. Products on page
 • Вежди фар (фар бленди) за BMW E46 1998-2003г. ЛИМУЗИНА И КУПЕ *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.  

  20.00лв.
  Още
 • Вежди фар (бленди фар) за BMW E46 Лимузина 1998-2001г.  преди фейслифт *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  25.00лв.
  Още
 • Вежди фар (бленди фар) за BMW E46 Купе и Кабрио преди фейслифт 1999-2003г. *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.  

  25.00лв.
  Още
 • Вежди фар (бленди фар) за BMW E46  Лимузина 2001-2004г. фейслифт *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  25.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E46 Купе Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  50.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E46 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  50.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E46  Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  60.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за трети стоп  за BMW E46 Купе Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  60.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за BMW E46 Лимузина * Част от спойлера застъпва и върху тавана. Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  60.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за BMW E46 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  60.00лв.
  Още
 • Добавки (сплитери) за предна „М“ броня  за BMW E46 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) и винтове.

  75.00лв.
  Още
 • Добавки (сплитери) за предна броня М Tech (М техник) за BMW E46 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) и винтове.  

  75.00лв.
  Още
 • Спойлер задно стъкло (сенник) за BMW E46 Купе Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  80.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове с ребро за BMW E46 Купе, Лимузина, Кабрио,  Комби и Компакт *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат , в долната част се захващат за купето.

  100.00лв.
  Още
 • Промо
  -20%

  Спойлер заден капак CSL (лип спойлер) (тип М ) за BMW E46 Лимузина Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  150.00лв. 120.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за BMW E46 Купе, Лимузина, Кабрио,  Комби и Компакт *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат , в долната част се захващат за купето.

  120.00лв.
  Още
 • Промо
  -20%

  Спойлер заден капак CSL (лип спойлер) (тип М ) за BMW E46 Купе Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  150.00лв. 120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за BMW E46 Лимузина и Купе Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E46 Лимузина преди фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  150.00лв.