Категории

Филтър по цена

X series X5 E53

Products 1 - 3 from 3. Products on page
 • Спойлер (тунинг добавка) предна броня за BMW E53 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от долната страна се  захваща към оригиналната броня. При фейслифт трябва да се ползва дистанционни втулки.

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) задна броня за BMW E53 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), под страничните капаци се захваща с винтове. След това капаците се залепят за спойлера.

  200.00лв.
  Още
 • Вежди (раздувки) за калници за BMW E53 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  250.00лв.
  Още
Call Now Button