Категории

Филтър по цена

5 series E60 E61

Products 1 - 12 from 12. Products on page
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).  

  80.00лв.
  Още
 • Промо
  -20%

  Спойлер за задно стъкло (сенник) за BMW E60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла).

  100.00лв. 80.00лв.
  Още
 • Дифузьор за задна броня M Tech с място за 2 ауспуха за BMW E60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналния дифузьор.

  100.00лв.
  Още
 • Tунинг добавки (спойлери) за М-техник ( M-Technik ) и M5 прагове за BMW E-60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване.

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак  CSL (лип спойлер) за BMW E60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).

  150.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E60 M Техник *Не пасва на М броня Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под бронята, захваща се с болтове. Крепежите са включени в комплекта.  

  160.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E60 M *Не пасва на М Техник броня Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под бронята, захваща се с болтове. Крепежите са включени в комплекта.

  160.00лв.
  Още
 • Дифузьор за задна броня  за BMW E60 M Tech с място за 2 ауспуха Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналния дифузьор.

  160.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за BMW E60 Фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  180.00лв.
  Още
 • Tунинг добавки за М-техник ( M-Tech ) прагове и задна броня за BMW E-60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване.

  200.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (лип спойлер) за BMW E60 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла).  

  250.00лв.
  Още
 • Прагове тип М за BMW E60 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се на мястото на оригиналните прагове. Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла) под вратите. В долната част се захващат за купето.

  250.00лв.
  Още
Call Now Button