Категории

Филтър по цена

Punto II & III

Products 1 - 8 from 8. Products on page
 • Вежди фар (бленди фар) за Fiat Punto 1999-2003 г. *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  20.00лв.
  Още
 • Вежди фар (бленди фар) за Fiat Punto 2003-2005 г. *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  25.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Fiat Punto II и III *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат , в долната част се захващат за купето.

  120.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Fiat Punto *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат с нитове в долната част е препоръчително да бъдат монтирани фиксиращи планки към купето.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Fiat Punto Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се върху оригиналната броня. Залепя се със силикон, препоръчва се полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Fiat Punto 2-врати Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Fiat Punto Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Преди монтажа стъпките  трябва да се паснат по извивката на капака чрез изпиляване. Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  150.00лв.
  Още
 • Промо
  -9%

  Предна тунинг броня за Fiat Punto *в цената не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната броня.

  220.00лв. 200.00лв.
  Още
Call Now Button