Категории

Филтър по цена

Stilo

Products 1 - 4 from 4. Products on page
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Fiat Stilo *2 врати Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Fiat Stilo *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат с нитове в долната част е препоръчително да бъдат монтирани фиксиращи планки към купето.

  150.00лв.
  Още
 • Промо
  -17%

  Задна тунинг броня за Fiat Stilo *в цената не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната броня.  

  300.00лв. 250.00лв.
  Още
 • Промо
  -17%

  Предна тунинг броня за Fiat Stilo *в цената не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната броня.

  300.00лв. 250.00лв.
  Още
Call Now Button