Категории

Филтър по цена

206

Products 1 - 13 from 13. Products on page
 • Вежди фар (бленди  фар) за Peugeot 206 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  25.00лв.
  Още
 • Вежди фар (бленди  фар) за Peugeot 206+ *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  30.00лв.
  Още
 • Тунинг добавка за преден капак * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залeпя се върху оригиналния капак. За да се монтира се реже оригиналния.

  80.00лв.
  Още
 • Промо
  -17%

  Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Peugeot 206 преди фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.

  120.00лв. 100.00лв.
  Още
 • Спойлер (тунинг добавка) за предна броня за Peugeot 206 Фейслифт Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се под бронята, захваща се с болтове. Крепежите са включени в комплекта.  

  110.00лв.
  Още
 • Спойлер за заден капак (антикрило) за Peugeot 206 – горно Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Спойлер заден капак (антикрило) за Peugeot 206 –долно Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  120.00лв.
  Още
 • Антикрило (спойлер заден капак) за Peugeot 206 CC Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.  

  120.00лв.
  Още
 • Вежди калник за Peugeot 206 *цената е за комплект -4бр. Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла) и види.

  120.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Peugeot 206 * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла) или се захващат с нитове под вратите . От към гумите се захващат с нитове в долната част е […]

  150.00лв.
  Още
 • Предна броня за Peugeot 206 * в цената не са включени халогени – ползват се оригинлните * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.  

  220.00лв.
  Още
 • Задна тунинг броня за Peugeot 206 * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.  

  220.00лв.
  Още
 • Предна тунинг броня за Peugeot 206 * в цената не са включени халогени * в цената  не е включена мрежа Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтира се на мястото на оригиналната.  

  220.00лв.
  Още
Call Now Button