Категории

Филтър по цена

307

Products 1 - 4 from 4. Products on page
 • Вежди за фарове (бленди фар) за Peugeot 307 *цената е за комплект Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепят се със силикон.

  30.00лв.
  Още
 • Спойлер за заден капак (антикрило) за Peugeot 307 Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Извършва се със силикон и винтове. Винтовете са в комплект със спойлера.

  130.00лв.
  Още
 • Промо
  -17%

  Спойлер (тунинг добавка) за задна броня за Peugeot 307 Kомби Материал:  Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Залепя се с полиуретаново лепило (силикон за челни стъкла), от към гумите се захваща с винтове.  

  180.00лв. 150.00лв.
  Още
 • Тунинг прагове за Peugeot 307 Kомби *цената е за комплект Материал: Стъклопласт (FRP) Цвят: Черен не е боядисан, атмосфероустойчив, материала подлежи на боядисване. Монтаж: Монтират се чрез залепване с полиуретаново лепило ( силикон за челни стъкла). От към гумите се захващат с нитове в долната част е препоръчително да бъдат монтирани фиксиращи планки към купето.

  150.00лв.
  Още
Call Now Button